|
Miяacle.
|
 |
« : 01 Mart 2010, 07:33:44 » |
|
evde yalnızım!!  sıkıldım ve bir şeyler karalamaya başladım vee...  sonuçta bu ortaya çıktı... öylesine yapmıştım ama belki beğenilir dedim ve koymak aklıma geldi  o kadar güzel olmadı ve sitenin temasına da pek uygun değil -ama dediğim gibi öylesine yapmıştım.  sevgili üyelerimiz istediği anda başka şeyler tasarlamak için hazır bulunacağım  
|
|
|
|
|
|
Jashley? Jemi? Jaylor? Nelena? Niley? Nickole? Sorry, I'm a Jonas Brothers fan! 
|
|
|
|
M'jonas.
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2010, 07:56:46 » |
|
evde yalnızım!!  sıkıldım ve bir şeyler karalamaya başladım vee...  sonuçta bu ortaya çıktı... öylesine yapmıştım ama belki beğenilir dedim ve koymak aklıma geldi  o kadar güzel olmadı ve sitenin temasına da pek uygun değil -ama dediğim gibi öylesine yapmıştım.  sevgili üyelerimiz istediği anda başka şeyler tasarlamak için hazır bulunacağım   süper bende photofiltre kullanmıyorum daha yenı yenı imzalarımı guzel yapmaya başladım sen pro. gözüküyosun süper sağol bu arada hangı program xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'ѕρєє¢нℓєѕѕ'
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2010, 11:13:02 » |
|
bende photoshop kullanamıyorum ya..puf.. ama harika olmuş hani demişsinya sevgili üyler isterse hazırım..diye bende sevgili üyle olsamda bir nick-aslıgül imzası istesem çokmu olur acep 
|
|
|
|
|
|
~EdAslı~ му ℓιттℓє, ѕωєєт нєяσєѕ
|
|
|
|
Miяacle.
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2010, 11:14:21 » |
|
bende photoshop kullanamıyorum ya..puf.. ama harika olmuş hani demişsinya sevgili üyler isterse hazırım..diye bende sevgili üyle olsamda bir nick-aslıgül imzası istesem çokmu olur acep  hiç olmaz  biz bugünler için varız  ÖM ile msnini falan at istersen daha ayrıntılı konuşuruz ve atarım sana resmi 
|
|
|
|
|
|
Jashley? Jemi? Jaylor? Nelena? Niley? Nickole? Sorry, I'm a Jonas Brothers fan! 
|
|
|
|
'ѕρєє¢нℓєѕѕ'
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2010, 11:15:24 » |
|
çok sa ğol 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Mart 2010, 13:07:27 Gönderen: Optimistic »
|
|
~EdAslı~ му ℓιттℓє, ѕωєєт нєяσєѕ
|
|
|
|
|
|
nuryksl
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2010, 15:48:24 » |
|
aa Süper olmuş canım Ellerine sağlık (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joe_love
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2010, 04:28:58 » |
|
güzel olmuşş
|
|
|
|
|
|
Io ho gridato? E non si spegne l'eco? e il mio grido non è più lontano delle nubi? Non potevo soffocare la mia gioia ingenua, intrattenuta?
Sono parole che mangiano l'anima, alibi stupidi bruciano come sale
|
|
|
|
.NickJ.
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2010, 09:07:11 » |
|
Guzel olmus Ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DamlaJonas
Video Girl

Just shut up. . .
|
 |
« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2010, 13:38:01 » |
|
Bayıldııııım ! Bende sevgili üyelerden olup imza isteyebilir miyiiiim ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|